Update

Vi lever! Om än väldigt mycket bortanför datorn :) Efter medeltidsdagarnas intensivitet så har Torbjörn haft en veckas semester nu där vi (läs; jag) tänkte vi skulle åka till massa ställen men där vi inte kom någonvart tillslut. Först småpanik över tid som bara flöt förbi, sedan insikt, följt av totalt lugn som gav den bästa gemensamma veckan man kunnat få - allt på hemmaplan. Hade vi klämt in allt så hade det blivit ett hetsigt resande och korta stopp- bara föratt - och det passar inte bra, varken för människa eller hund. Tänk att detta verkar vara ett genomgående problem för semestertider ;) Blåbärsskogen, längre häng hos Jennie&Josef, lite bad, bio och långa sena nätter. Så var senaste veckan och det känns bra att husse går tillbaka till jobbet utvilad imorrn :)

Medeltid, medeltid, fästingar mellan tårna (!) och så årsvaccinationen!

Ett sprattligt besök på Bistabanan i Örebro gjorde vi i onsdagskväll, Tira var mer oregerlig än någonsin- hon visste precis vad hennes uppgift där var! Vid banan träffade vi Konichiwa-Therese med sin biffiga tik Luna och här på bilden ovan - snygga, urcharmiga Churchill. Churchill är just en sådan hund som får mig otroligt sugen på en hane..
Churchill och Luna lekte i omgångar med Tira på en gräsplätt utanför banområdet och lyckan var gjord, benen snabba och kinderna ömmande.
Imorgon åker Tira och jag till Västerås för att hälsa på min familj i några dagar, på onsdag tänkte vi premiärbesöka Västeråsbanan på deras träning - och Tira ska får springa efter maskinharen för första gången - SÅ SKOJ!
Hojta om ni ser oss! :)

Kommentarer
Postat av: Tessan

Hejsan!



Vad kul att mina hundar är i din blogg glad

Tira var ju så himla duktig att leka med dem. Även om de hade gjort varsitt lopp redan så kunde dom inte låta bli att busa med den lilla envisa och spralliga piraten!



Hoppas dom får leka fler gånger.

Vi ses!



//Tessan

2009-08-23 @ 22:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0