VID (Very Important Dog)

För en stund sedan skickade jag minsann iväg en intresseanmälan om att, tillsammans med Tira och en annan matte/husse och hund, stå i Stockholms hundkapplöpningssällskaps monter på HUND2009 för att där under ett par timmar göra "reklam" för våra snabbfotingar! :) Spännande och jag hoppas verkligen vi får chansen min lilla pirat och jag, hon som frälser folk varje dag till vinthundsvärlden med sin charm och jag som kan prata länge och varmt om ämnet :) Håll tummarna! Mässan planerar vi att gå på hursomhelst, på söndagen. Ses vi där? Längtar!

Efter dagens långtur till ÖB och tillbaka via fält och gräsplaner tvärsov Tira sig igenom en halvtimmes pedikyr för en stund sedan ;) Ja, ni läste rätt. Pedikyr. Vet inte vad som kan sägas om en matte som både filar, smörjer och masserar vovvens tassar utöver kloklippning men, I did it! För första gången. Måste vara det där kapitlet om metabolismen som egentligen skall läsas.. Nåja, mest krut lades på massagen och det verkar ha försatt lilltösen i trans och hon vaknar hon nog inte mer idag ;) Kanske man skulle ta fram julstjärnan eller kila och handla något gott till middag? Pluggandet kan ju vänta, lever fortfarande på att jag fick VG på båda tentorna jag gjorde i samband med flytten, MEGAGRYMT!

Ha en fin lördagkväll!


Tillbaka!

För nu börjar jag få dåligt samvete över bloggen som går så på tomgång! :) Kvalitetstid med djur och bättre hälft har verkligen blivit hårdvaluta och prio här när det varit, och fortfarande är, fullt upp med tentor, flyttkartonger och ofärdiga nya rum att inreda, tapetval och kval, massagekurs, sambon som går företagarkurs om dagarna och ett allmänt tidspussel. Mitt i allt har dock något väldigt bra skett: charmörskan Banka har gjort intåg i familjen!
Vi hämtade Banka sent en kväll för tre veckor sedan i princip såfort vi fått in den sista flyttkartongen och ÅH! Det har gått bättre än vi någonsin kunnat ana mellan Tira och henne! Banka är nog allt som är gott här i världen och hon tror gott om hela världen. Detta tar hon med sig i allt hon gör och tänk vad ett osårat hjärta kan tillåta sig älska och bli älskat <3
Tira och Banka har funnit varandra jättefint, de både sover och busar ihop, buset kom från dag 1 och myset någon dag senare. Igår trampade Banka den berömda massagen på liten greyhoundmage för första gången, och idag fick Tira del av Bankas stortvätt över hela ansiktet ;) Tira å andra sidan är lugnare numera när hon är ensam hemma, plockar inte fram underliga grejer som hon ibland gjort innan :) Klart det är trevligare med ett levande väsen som sällskap när man ska vara själv! :) Hon är så otroligt lyhörd och försiktig i bus och har ett helt nyfunnet tålamod. Med Banka busar hon faktiskt löst med munnen, även när det är som busigast, vem hade kunnat ana att Tira hade det i sig! ;)
Tänk att man fick bli matte till både den mest speciella greyhounden OCH den mest speciella katten som kommit ens väg i livet, det är lyx!
Bjuder på en hög bilder med den röda soffan som tema

och så två filmer
Massage a'la Banka
(noteras bör att Bankas klor klipptes idag då de var rätt vassa, filmen är från igår och detta kan nog delvis förklara Tiras underbart skeptiska min haha)

och Tvätt a'la Banka

Bus utlovas också på film någondag!


Kartongerna står fortfarande ouppackade, tapeterna är fortfarande inte valda och jag är så djupt inne i människokroppen man kan komma, men jag har faktiskt saknat att blogga!
Ikväll/inatt ska vi troligtvis upp till ridhuset för en busstund med SalukiFrode i sanden, så det är möjligt att nästa inlägg kommer inom snar framtid ;) Ha det fint!

RSS 2.0