God Jul alla läsare!


Här är ett idolporträtt av mig i marsipan. Måste hänga samman med att jag fick ta av skinkan först av alla. Stora tuggor fick det bli för att komma genom det gula in till köttet. Allt smakade delikat och nu håller jag utkik efter nästa servering. Människorna skrattade men sa att jag inte skulle få smaka något mer, att jag redan ätit min ranson? Vad betyder det? Tomten gillar mig massor för det ligger minst två klappar under ett träd invid godisbordet. Det kanske är godis som ramlat ner. God Jul!

Besök av Isa och -16

På sin väg från Umeå till Lund stannade imorse Crimdon Galadrie med familj på besök hos oss i Arboga! Typiskt bra initiativ från deras sida, blev så glad! Isa är en halvsyrra till Tira, med Westmead Lark som gemensam pappa, och idag var första gången de två träffades. Vi tog morgonpromenaden upp till Folkparken och släppte studsbollarna lösa i minusluften. Spring och bus och mustacher a la varghund! <3 Otroligt vackert ute idag, men iskallt, så efter en stund stapplade vi hemåt mot frukost!
Vi bytte tass-salva mot västerbottenost och skickade sedan iväg familjen söderut. På sin hemväg i mellandagarna ska de sova en natt hos oss och det ska bli grymt skoj :) Har redan kraschat framstupa för vackra sprallfian Isa, sådär så man inte kan se sig mätt! I sann norrlands-anda visade hon hur man kunde njuta, dyka och gräva ner sig i snön och komma fram helt täckt av snö. Fryser bara jag tänker på det, men Isa verkar vara en mycket oknusslig, avslappnad dam :)


Tänk, mitt hjärta klappar hårdare och hårdare för svarta greys.. Få kan se så välmående ut, som en välmående svart skönhet. Jag som alltid varit inbitet bluefawn-fantast börjar svajja! :)

För övrigt kan jag säga att jag är tokigt valpsjuk just nu, och det är inte alls bra att det finns flera nypluppade valpsingar där ute i landet ;) Är med blandade känslor man följer dem små nu, smärtsamt samtidigt som det är så himla kul! Nå, någongång blir det vår tur! :)

Nu hör jag J&J komma och det blir färd till Örebro! Ikväll ska vi på bio och se den nya "superfilmen", Avatar. Pepp! Tira får vi nog bära ut i bilen ;)

Ha en fin helg!


I lånad baddräkt på mässa!

Äntligen har vi internet hemma igen! Bredbandsbolaget strulade bort vårat i ett par veckor ungefär och nödvändigheter som att kolla väder och nya kortspel att spela om kvällarna fick prio framför blogguppdatering när man fick fatt på tillfällig surf :D Men nuså!
Här kommer några futtiga bilder från HUND2009 förra helgen! Känns verkligen som vi bara var in och vände och jag grämer mig än över min dåliga planering. Hade bråttom hem på eftermiddagen så vi fick lov att åka direkt efter montertiden. Slarvade och missade helt kappisarna i utställningsringen, hann inte utforska shoppingen och fick bara yrsligt samröre med bästeNezumi som vi var i sällskap med och som jag inte träffat på så länge :( (Vi ses snart igen!) Flera av er andra blev det också bara nick och bock till och ja..typiskt! Behållningen blev Back-On-Track-täcket som vi provade ut och köpte till mässpris. Det sitter som en smäck och är guld värt nu när termometern visar neråt -20, hurrrr! :) Tack till SHS som lät Tira och mig få pusta ut i den urtjusiga montern! Raggade iaf en tjej som kommer på träningar i vår :D

GRATTIS fina stålglimmande Whimawheppa till rött band och CK! VIKTIGT!
Så mycket kärlek! <3

Längta

Ohoj! Denna veckan har jag och Tira spenderat med kissemisse Leon hos J&J i Örebro där vi har kattjollrat, ätit mikromat och choklad, gått långa upptäckarpromenader i stan och annars totalbott i soffan inbäddade i skolböcker och täcken. I onsdags skrev jag så tenta del 1 i Fysiologi&Anatomi..den som tydligen 60% kuggar på första försöket.. Hm. Massa tur kommer krävas för att jag ska ha klarat den..får bara till sämre och sämre poäng på den ju mer jag "rättar" i efterhand så det har jag slutat med ;) Igårkväll kom Torbjörn på go snabbvisit och åkte sen hem idag med piraten. Nu vill jag också hem, och jag längtar till helgen, till ev. vinthundsbesök från jönköping, till söndag och HUND2009!
Vi ses väl där? Vi fick en plats i montern, mellan 11-13 på söndag och det ska bli så galet kul! Jag har värsta abstinensen efter skoj saker som händer i kappvärlden, och alla trevliga människor i den - så detta är efterlängtat! :D
Nej nu är det nog bäst att sova så morgondagen och den sketna föreläsningen kan komma och gå någongång. Hemma i Arboga är det internetlöst i väntan på nya abonnemanget - vi SES! :D

RSS 2.0