Hundträffen

Låter lite bilder visa vägen i detta inlägg! :) Vi spenderade lördagen på Drottningholm i Sthlm vid hundöarna, med massa långbenta skönheter, ömsom sol men mest sköna moln och på hemresan hällregn.

Med Sofias trio i bakluckan fick Tira åka brevid husse i baksätet, och där peppade hon för att vi snart skulle vara framme ;)






Ett par bilder till fawntokiga Sabina men också till Stina, det här är ingen mindre än HankosCreative, Curre, kullbror till er sprinterstjärna Moss :) Curre var en riktig cooling, låg brevid mig väl matchad på den eldorangea filten mest hela tiden. Kul att ni kunde komma Johanna!








Dimma, modellhunden <3




Finbesök från Alingsås, Tiras favoritvän Tetris. Som ett sagoväsen. Lite som en hattifnatt enligt vissa ;) Hoppas ni haft en skön helg i Sthlm Linnéa!







Ni som hängt med ett tag minns kanske Jack, greyhoundhanen som vi passade några dagar i vintras innan hans familj kunde ta emot honom? Han var på öarna med hela sin familj igår och det var så kul att se honom igen! Han är fortfarande den största greyhound jag sett, nu ännu grövre och mer välmående. Lillmatte på bilden har självklart ett vintismjukisdjur i så nära färg man kan komma Jacks otroligt snygga ;)


För er som inte visste det redan så drömmer ju Torbjörn om en egen varghundshane en vacker dag. Här har han fått tag i söta Ruby, en lite mindre variant av lurvigt djur. Fantastiskt utseende och Torbjörn ser rätt nöjd ut ändå ;)






Gosa gör man gott när vinthundarna intar hundöarna. Här fina vännen Therese med sin älskade grånos Pååpy. Och så Torbjörn igen, här med lurchertiken Taggie som ser ut att uppskatta lite halsmassage ;)
















Ljuvliga mixvovvarna Lilly och Alvin.







Enorma grandistiken Java. Lagom i storlek enligt min varghundstokige Torbjörn på den högra bilden, väldigt stor enligt blyga Tira på den vänstra bilden ;) Men tänk vilken bra träning det är att hundarna får träffa både små och stora varianter av sina artfränder, acceptans kommer som ett kvitto!





Vi snodde med oss nattgäster hem, alltid lika skoj. Detta är hur en typiskt bra soffa skall se ut! Tack för pyjamaspartyt!





När gänget hade åkt vidare pösade Tira och jag mest bort hela söndagen i soffan ;) Hoppas ni alla har haft en skoj helg!

Kommentarer
Postat av: Anki

Vill oxå till hund öarna!! :D ska fan tvinga sambon!!!

2009-07-05 @ 23:55:59
URL: http://cutecherry.zoomin.se
Postat av: Sofia

Haha, vilken nyvaking det var på näst sista bilden! Det var dessutom ingen stor hög med kläder jag hade på mig heller (tänker på den inte så stora högen på soffryggen ;))

Ska snart krypa ner och drömma om lasagnen och mannagrynsgröten...

Natti!

2009-07-06 @ 00:47:57
URL: http://fiaelise.blogg.se/
Postat av: Eva

AHHH! Jag hittade hit! Underbara bilder!!!

Tungan på GD ha ha ha alla fantastiska vinthudskroppar och Sofia med vovvs, såååå fint. För att inte tala om lillan Lilli!

2009-07-06 @ 01:30:22
URL: http://www.evahhojden.blogspot.com
Postat av: Petra Meyer

Fina, fina bilder! Och så kult att ses, som alltid.

2009-07-06 @ 11:04:38
Postat av: Jennie

Det såg ut att vara en väldigt lyckad dag, jättefina bilder!! kram

2009-07-06 @ 12:07:26
URL: http://yenzan.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vilken härlig dag ni verkar haft :o)

och en härlig blandning av vintisar L

2009-07-08 @ 00:46:49
URL: http://www.bigace.net
Postat av: Sabina

Curre är som en kopia av vår Nisse!!

Vilka härliga bilder och vilken härlig dag ni verkar ha haft

Önskar att vi hade kunnat vara där, men hundarna är 'trasiga' så vi ha en myyycket lugn semester med anpassade aktiviteter

//Sabina

2009-07-08 @ 09:56:45
Postat av: Eva

Åh vad mysigt det ser ut!

2009-07-09 @ 13:05:54
URL: http://ettgaletliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0