Nu ni!

Ni må tro att jag fick spännande nyheter per telefon nu ikväll!
Det verkar som att Alicebrallis kommer till oss redan på torsdag!
Så himla himla himla! Eva ringde och berättade att hon skyndsamt skulle neråt med Calle helst innan helgen till ett par i Surahammar som köpt honom och som ville ha semestern ihop med honom, och då funderade hon om Surahammar kanske låg i närheten av oss så hon kunde ta med Alice ner om vi fortfarande var intresserade. Och det är vi ju! Och det gör det ju! Surahammar ligger supernära! :D Så på torsdag kväll åker vi dit för att möta Eva, Alice och Calle med sin nya familj... Vill knappt tro det. Det känns så bra på så många sätt. Att det blivit lite uttdraget så man verkligen fått låta det sjunka in. Jag vill ju oftast att saker ska hända på stört och har så svårt att vänta ;) Visst har jag varit lite otålig till och från i längtan efter en till hund i soffan här, men vi har väntat. På henne.
Det känns också otroligt bra att Eva alltid kommer finnas som backup, att Alice alltid kommer vara välkommen där. Måste vara svårt för Eva att i förebyggande hälsoaspekter behöva omplacera sina hundar, det om något måste vara svårt att inse. Tror detta sätt känns skönt för oss båda. Håll nu tummarna att Alice och Tira diggar varandra, att Alice kommer trivas här och att allt klaffar! Vi kommer ha henne på prov till att börja med såklart :) Vår trio, kanske snart en kvartett! <3

Ja som ni kanske förstår så blir det inget Landskron och SM för vår del. Lite trist, men förhindret är ju godartat :D Hade annars precis börjat knåpa ihop resan med trevliga Zanna ifrån norr, nåja. Hoppas ni får en trevlig SM-upplevelse! Och Jeanette; Barsebäck får därmed fortsätta vara en drömupplevelse för oss här - någondag bara måste det bli av :D Lycka till alla som ska tävla!
Tira är f.ö småunderlig härhemma, superpillrig med precis alla prylar, bär omkring dem och flyttar på dem och imorse på promenaden så vältrade hon sig i en kissfläck huvud före! ;) Först svävgnuggade hon över marken några gånger med huvudet som att hon inte visste riktigt hur hon skulle bete sig, sen så plötsligt var hon nere på marken och gnodde haha. Tokan <3 Hon är också mycket mysigare än normalt. Ligger helst nära. Vi fortsätter spaningen efter vuxendomen :) Hormonstinn verkar hon vara hursom :D Och hon fäller päls, fortfarande, något kopiöst! Borstar av henne halva hundar var och varannan dag och tänk så skönt att hon äntligen får fälla isbjörnspälsen :)

(bilder 2 veckor gamla)

Kommentarer
Postat av: Sofia

nöjdryser

2009-07-14 @ 16:28:25
URL: http://fiaelise.blogg.se/
Postat av: Sabina

Åh vad spännande! Tänk att ni får tillökning imorgon! Jag ser fram emot att få läsa om hur det går för er!

Lycka till

Kram från oss i Lund

2009-07-15 @ 09:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0