Regntäcket!


Såhär blev regntäcket som vi fick hem för en vecka sedan, har helt kommit av mig att visa resultatet, men igårkväll var regnet outhärdligt och plötsligt kom jag på att det skulle fotas :) Jag är nöjd! Storleken Small sitter ju som en smäck (läs: kondom?) på piraten!

Helgen som kommer blir fylld av hundutställningar för vår del! Imorgon åker jag (och kanske Tira) en kortare sväng till Västerås och lövudden där vinthundsklubben har specialutställning, kommer nog mest kika på tillbehörsmässan. Farligt på specialutställning..kanske bäst att lämna modellen hemma? ;)
På söndagen åker vi sen ett gäng åt helt andra hållet, in i Värmland för att kika in på utställningen i Ransäter. Kollade upp den så sent som igår, och när det visade sig att varghundarna skulle ställas på söndagen (för en gångs skull), då blev det snabba besked till husse som genast nappade :) Han missar ju många tillfällen att träffa sina stora lurviga favoriter på utställningshelger, just för att de går på lördagar - då han för det mesta jobbar om sommaren. Frallorna går också på söndag så vi får förhoppningsvis sällskap av Jennie&Josef. Och du Jennie - det kommer vara en ring där det i princip bara kommer gå valpklasser, IH ;)
I helgen avgörs också kapp-SM nere i Landskrona, håller tummarna för flera - men kanske hårdast för Izzy, otroligt starkt av en tik att ta sig till Sprintfinal, hoppas det blir en sprintdrottning i år! I Sprintfinalen springer också snygga Moss, som tillsammans med Izzy visade var skåpet skulle stå när de båda blev, BIM och BIR i kappisuställningen som hölls i samband med SM. Nu ser vi fram emot 30 augusti när det är utställning på Åkers Kanal och Tira ska vara med...Hoppas, och räknar med många skratt. Tira är ju inte den mest värdiga av damer :D
Vad ska ni göra i helgen? Syns vi? :)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ser fram emot lite äventyr trots att jag kommer vara helt död utan sömn...Får sova i bilen upp o hem helt enkelt. Kuuul, speciellt med valpar! :D Ses imorn eller på söndag! :D

2009-07-24 @ 22:53:08
URL: http://yenzan.blogg.se/
Postat av: Anki

I helgen blir de lugnt o deppigt. Förutom ett födelsekalas som vi ska på i eftermiddag. Hoppas ni får en toppen helg nu! :)

2009-07-25 @ 10:44:16
URL: http://cutecherryann.blogspot.com
Postat av: Eva

Låter som att ni får en toppenfin helg.. =) Hoppas att ni missade det hemska vädret som var i Ransäter igår.. =(



Kram



Ps Kul att ni kommer, ses snart! ds

2009-07-26 @ 13:00:58
URL: http://ettgaletliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0