Den extra prydnadskudden kom en bakissöndag

Efter den galna teaterfesten igårkväll har vi inte gjort många knop alls här idag. NNL-träffen blev inställd p.ga dåligt väder redan i förväg och det var kanske lika bra det för kropparna våra har varit helt mörbultade idag. Husse släpade sig iväg till jobbet imorse och på en druvsocker välkomnade jag sedan vår gäst Wille, galgomixen från Spanien med sin tjusiga jakthundsteckning och förkärlek till svartmuskiga män. Willw stannar här t.om tisdag (en dag extra) :) Tira blev som vanligt sprallebyxa över hundsällskap inomhus, vi tog en lös tur i skogen ihop och vaggade av regnet har de snusat sedan dess. Ja...i stort sett iaf..för klart man måste uppvakta gästens öron och kanske viska lite i dem med tänderna ibland tycker Tira ;) Han är otroligt mild denne pojke, jämnstor med Tira och bara så fridfull. Men samtidigt ser man något väldigt valpigt i honom, inte bara det att han saknar kajal på sitt "vita öga", Tira hade ju inte kajal förään hon blev äldre ;) Det ligger valpighet i hans bus och det är nog inte för inte som han kallas Fjant :) Ute drar han som ett stolt spatserande ånglok i passgång ;)
Lite bilder från vårat helgslut!
       
   
Mer Wille dyker säkerligen upp här de kommande dagarna, kom igen nu solen så man kan få lite skoj bilder utomhus!
Nu ska vi slappa vidare, äta nån konstig chokladglass med chili? och kolla på Life Aquatic. Först ska jag kolla om tävlingsresultaten från helgen har dykt upp någonstans, det har varit många spännande avgöranden och tummarna har faktiskt fungerat hela dagen för alla hållningar ;)

Just ja. Det blir kanske ett besök på Järbobanan nästa helg istället, de skulle ha midsommartävlingar där då på lördagen och husse är ledig. Eva med Alice har också nämnt att hon kanske ska dit och det är väl det som kommer fälla avgörandet om vi åker eller inte. Spännande! :D
Ha en fin början på veckan imorrn!

Kommentarer
Postat av: Sofia

What? Är det där min hund? :P

2009-06-15 @ 12:59:53
URL: http://fiaelise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0