Långfärd och långgrund

Jag vet inte med vilken energi jag sitter och skriver här nu för jag är egentligen så HELT slut! Dagen idag måste varit själva definitionen av Fart&Fläkt. Vi började redan kvart över sju imorse när vi satt i bilen för att börja resan ner till Göteborg, Torbjörn skulle där köpa ett 35kilos, 2 meter högt (!) fotostativ och då var bilresan ett faktum! Vid lunchtid var stativet sedan i bakluckan och hemvägen låg framför oss. Vi hade som första hållplats för hemresan - Speedy Dogs-banan i Alingsås. Vi är sådana kapplöpningsturister haha, samlar på banintryck och tycker man måste passa på om man är i krokarna. Man kunde nääästan känna tävlingsnerverna darra kvar där på banan från igår när Avelsloppets semifinal gick av stapeln (Grattis förresten Athena-pärlan till vidaregång i tävlingen!). Så nära, men ändå så försent kom vi...;) Det såg hursomhelst ut att vara en trevlig bana med plats för bra stämning, Tira fick känna på boxarna och sprätta lite i sanden. Hoppas vi fick det alla speedy dogsare. Vi flinade gott åt att ännu en kapplöpningsbana låg så underligt till, det slår aldrig fel! Örebrobanan ligger också inklämt, dolt och plötsligt till, likaså Åkers..och Västerås. I Alingsås gick vägen genom ett villaområde, förbi lekande barn och upp i en skogsdunge. De dagar det är tävling vet nog alla som bor där om det ;) Vi spejade efter greyhoundägare i kvarteren men ingen verkade uppskatta närheten till banan så som vi hade gjort :)
 
Nästa stopp blev våra fina vänner Linnéa och borzoien Tetris, hemmahörande i just Alingsås! "Tetris simskola" stod på schemat där den badtokige, snorklande sockervaddsstruten skulle få locka och pocka och leka Tira till vattenskoj utan hämningar! Vi åkte därför ner till en av Mjörns stränder, en såndär härligt långgrund sandstrand som idag också var helt folktom pga vädret. Och så släppte dem två. Och det var helt wow vad de sprang och hade kul! Åh vad jag önskar mig en sådan strand invid husknuten, och såklart lekkamrater till. Skonsamt flög de omkring i ett samspel som var makalöst, som en dans. Långa språng blandat med busiga stand-offs. Underbart <3
   







Sen var det en myyycket trött snuff vi fick med oss i bakluckan raka vägen hem. Vi rullade in i Arboga vid femsnåret och kl 18 var vi sedan på plats för att spela ytterligare en teaterföreställning - som idag var total kalabalik och galenskap av det bra slaget! Vi lirar verkligen helt utan bromsar nu och det är så kul!


Nu.. har vi landat? Jag har en trasig hals, mysig greyhound, varm sambo och skitigt hår. Allt möts nog bäst i sängen nu! Natti!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vilken härlig dag! Fantastiskt roliga filmer! Har ni en riktig bebis i teatern nu? Spännande :) kramar

2009-06-09 @ 09:43:49
URL: http://yenzan.blogg.se/
Postat av: Lillstrump Leo

Åh!



Ville vill också plaska!

2009-06-09 @ 10:14:38
URL: http://lillstrump.bilddagboken.se
Postat av: Jeanette

Oh vilken underbar dag ni haft men vad tråkigt ni kom en dag försent till Allingsås.

Men kanske vi träffas en annan dag däruppe...

Härliga filmer och bilder på lill snäckan :o)

Sköt om er

2009-06-09 @ 11:59:21
URL: http://www,bigace.net
Postat av: sabina

Så härligt det ser ut att springa fritt på stranden! Jag hoppas kunna hitta en bra strand där det inte är alltför många människor, antagligen får det vänta tills badsäsongen är över.

Ha det bra

Sabina med odjuren


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0