Nyss

..spelade vi sockorna av vår teaterpublik så gruset stänkte! Vi hade ju både uppehåll och solglimtar och då finns det inget som håller tillbaka vår toppenanda! Så kul!
Och nyss blev det klart att det blir Åkers Kanal en sväng imorrn! Våra andra planer föll så Micke plockar upp mig och piraten i Eskilstuna imorrn lunch och så åker vi hans braiga skåpbil upp till banan! Kommer vara på plats efter 13 nångång så missar merparten av Öppet Hus'et, men får träffa goingar och kika på tävling! Weeeho! Om vi har tuur kanske det blir släphare för en sandgalning också, men det är inget som är utlovat :)
På kvällen sen blir det nog en repristur till Eskilstuna för Tiger Lou-konsert, Josef och Jennie kom med tipset och sällskapet! Stan firar 350års jubileum och har massa fint gratisfirande överallt! Hoppas bara Torbjörn mår bättre och orkar följa med, idag var han febrig hemma från jobbet och gav med en ansträgning sina sista energidroppar till föreställningen. Kanske behöver han en dag utan sina damer som kur? Får ställa fram C-vitaminerna!

Hojta om ni ser oss vimsa runt vid banan imorrn!
(Rödprickig klänning, klackskor och rosett i håret ska ni dock inte spana efter, de attiraljerna stannar on stage ;))

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilken vacker greyhound tik du har. Vad roligt att det kommer fler som blir intresserade av hundkapplöpning. Lycka till..



Mvh Lotta

2009-06-07 @ 13:21:22
URL: http://www.jascha-sune se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0