Rullgrus under foten

Lilla familjen har visst hamnat i Örebro ikväll! Här hos Josef&Jennie har grabbarna nyss satt igång sitt tvspelsmaraton, Jennie har åkt iväg för att jobba natt (buhu!), Tira snorklar drömmar någonstans i en lurvmatta och jag får roa mig bäst själv. Hmm. Mintchoklad mot sällskap någon? Helgens slutkläm, morgondagen, är alltså fortfarande i rullning och ännu inte helt satt :) Som det ser ut nu så blir det en sväng ut till Bistabanan här i Örebro på deras träning. Micke valde att inte åka till Åkers då det isf hade blivit för täta race för Willegubben i.o.m det stundande Greyhound Derbyt med sina kvartsfinaler, semis och finaler. Sunt! Sand som sand hälsar Tira, och jag vet ju at vi kommer till Åkers flera gånger :)
Midsommaraftonen igår var toppentrevlig en mil ut på landet från lilla Arboga. Flugor som surrade i partytältet, fyrhjulingar och glada barn. Värdparet själva har en stor leonbergerhane, Buster, som nog aldrig hade sett en vackrare tjej än Tira. Tira blev inte riktigt lika kär tillbaka ;) Runt huset fanns tillhörande hagar som vi busade runt i mellan någon skur, Tira fjäskade för alla och fick nog en räka här och där. Så-ska-det-låta leken som alla tvåbeningar tyckte var superkul, suckade hon sedan bara åt där hon låg på sin egna kökssoffa. Snart vände hon magen till och med en fleecefilt över sig hade hon det mysigast av alla och somnade snart tungt ;)
Nu verkar det som att pojkarna har släppt spelkontrollerna och intagit köket! Får inte missas. Ha en fin lördagskväll alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0