Soliga dagar!

Igår var bara en så himla bra vardag, på ganska enkla vis! Saker flöt på och löste sig av sig själva, ingen brådska fanns utan bara spontanitet, bil och ledig husse och allt var så naturligt bra! Bara en sån sak som vad man skulle äta och när, var givet. Skönt ;) En del av dagen bestod av bad vid sjön Tjurlångern, där det finns ett hundbad. Inte med någon sandstrand som man ju såklart helst önskat, men en liten mysig plats i skogskanten med tillhörande gräsplätt och grillplats är det iaf :) Där spenderade vi ett par härliga timmar, mest i vattnet ;) Vi lät Tira simma inåt land ett par gånger och det märktes att hennes trygghet växte med vetskapen om att hon faktsikt kan simma och därmed klara sig på djupare vatten. Strandkantsbuset blev längre och längre ut och simtagen blev inte lika..hm..yviga som först ;) Att bada med sina fyrfota vänner måste tillhöra bland det härligaste i hundlivet!
       
     
Här är hundbadet utsatt på kartan, utifall någon av er skulle vara badsugna och påväg genom Arboga någongång :)




Senare på kvällen fick vi veta att "den andra greyhounden i Arboga", svenskadopterade Peanut också varit vid Tjurlångern just denna dag! Åh liksom, vi måste ha missat varandra precis :( Peanut bor hos Erika lite utanför stan och vi är hemskt dåliga på att hunddejta, men Erika har sagt att hon gärna hänger på till Bista någondag och nu sa vi att vi också måste bada ihop i sommar. Det här får vi ta tag i ordentligt för det kan ju bli hur kul som helst! :)
Ha en fin helg nu alla! Imorrn styr vi kosan söderut till Alingsås och Göteborg. Ska bli superskönt med lite hundledigt faktiskt, men säkert minst lika skönt att sedan komma hem med piraten igen :) Peppen är på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0