Tips!

Ett bra tips är att inte lämna gamla halvfyllda löstépåsar i en papperskorg på golvet, för att sedan gå hemmifrån en stund. Iaf inte när man har en Tira hemma ;)

Till vårat försvar har hon faktiskt kunnat vara ensam hemma och låtit påsarna vara vid tidigare tillfällen, men någongång så blir ju alltid frestelsen för stor. Typiskt av oss att utmana ödet. Positivt är iaf att det nu doftar svagt teparfymerat i kök och hall. Téer är ju alltid goda att lukta på, även om de inte smakar något för världen och på det här sättet kan ju gamla téer komma till bra användning ;) Hon har uppenbarligen inte valt att äta teflingorna och det är också ett stort plus! Hade kunnat gått illa.
Vad gör ni annars i värmen? Våra dagsturer går mest den korta biten ner till ån där vi svalkar oss. Vi saknar dock sällskap av någon badtokig hund som skapar lek i vattnet. Just nu har Tira liksom en liten tröskel att samla mod och ta sig över varje gång vi kommer fram till vattnet, hon behöver på nytt upptäcka att vattnet inte är farligt, sedan står hon gärna i vattenbrynet och njuter, men hon har inte riktigt superbuskul som hon kan ha! Kan ju också bero på att inte matte går ner mer än till knäna och inte lockar mer ;) Hoppas Linnéa och Tetris bjuder på vattenlek nere i Alingsås till helgen när hon ska vara där, deras strand var så perfekt! :) Göteborg och Liseberg blir det under tiden för oss tvåbenta! Ska bli så kuul!
Jo just det, ang. bad. Imorrn har husse sin lediga-dag-mitt-i-veckan så då blir det en tur till Örebro och sedan häng vid någon riktig strand. Husse och jag ska doppa oss, och äntligen se vad Tira gör med den informationen ;) Spännande!
Ett annat bra tips förresten! Åkers Kanal i Sthlm anordnar en inoff. utställning för alla raser + kappisgreyhounds den 30 augusti! Läs mer HÄR. På skoj ska vi ställa Tira och vi hoppas ni alla kommer dit för trevligt umgänge! Om så bara för att få se en och annan showgreyhound ta sig till kapplöpningsbanan för att vara med på utställning. Vilken perfekt twist ;) Vet ett par vänner som kommer redan nu, men hoppas på fler - och många olika raser! Tycker det är toppenkul att folk utanför kapplöpningsvärlden får se Åkers och att anläggningen kan användas även för annat än race, en toppenidé!
Avslutar idag med ett par bilder från träningen på Bista i söndags, Tira fick låna en munkorg och sprang med den för första gången. Otroligt smidigt tyckte matte..ovant tyckte Tira till en början ;) Men när hon väl jagade och fångade trasan så var det ingenting hon brydde sig om. Toppen! Hoppas bilderna ser någotsånär okej ut i färgerna, har bara kollat dem i den starka solen på balkongen (där man bor om dagarna) och då ser inget ut som det ska :)
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Oj, så det kan gå, men verkligen bra att snurpan inte åt upp själva téet!



Jag ser verkligen fram emot Liseberg, jag åker nog ner till Gbg/Uddevalla redan på fredag efter jobbet, för att träffa mamma o pappa. Tydligen ska syrran med la familia befinna sig i trakten då. Men vi möts ju hos mina föräldrar på lördan o så får jag träffa Tetris o matte när vi hämtar Tira på söndan. Josef har inte hittat peppen än, så det jobbar jag på :)

2009-06-24 @ 19:25:31
URL: http://yenzan.blogg.se/
Postat av: Anki

guud jag hade vart tokig om jag kommit hem till nått sånt haha Tira ska skatta sig lycklig som har dig som mamma ;D

2009-06-24 @ 19:42:55
URL: http://cutecherry.zoomin.se
Postat av: Eva

Är man sådär söt så borde man ju kunna finta bort att man gjort bort sig... Sanna hon är verkligen underbart fin! Ni får komma och hälsa på oss i Sthlm så vi kan åka och bada.. Chippen ÄLSKAR att bada... ler Ska se om jag hittar bilderna från norrland förra osmmaren då han sprang på sandbanken.. Så läckert! Skoj att ni kommer och ställer.. Det ser vi fram emot.. Ska bli så kul att ha denna dagen på Åkers så alla inser att vi inte bara är tokiga utan trevliga med.. Nä nu ska sista grejerna packas inför Borås resan som startar på fredag... Håll tummarna i helgen.. Vi satsar hårt på både lördag och söndag.. Kram Eva, Trasan & Chippen

2009-06-24 @ 22:46:39
URL: http://ettgaletliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0