Träningsvärk och receptjakt

Här sitter jag, när jag egentligen har tusen saker att göra! Kl 16 bär det av till Örebro och danskursens avslutning, har dansat varje kväll denna vecka och känner mig lagom mör nu! Ikväll blir det koreografi till Housemusik igen, som i videon här! (fast tänk hälften så snabb benföring - killen där är ju proffs haha)

Det är otroligt roligt och energin man kommer hem med räcker nog till ett helt kompani! Kommer sakna dansen efter ikväll men också uppskatta att man äntligen kommer ha lite schemafria kvällar framöver, varit mycket med teater och sedan danskursen direkt. Nån gång i veckan skulle jag vilja dansa, men kanske inte varje kväll!
Dagens bilder får bli från Willes visit i början av veckan. Planerna kom att ändras lite och matte Sofia kom tillbaka redan på måndagskvällen - dock sent så vi bjöd kvar henne över natten hellre än att hon skulle köra den långa biten som var kvar hem till sig. Också med på pyjamaspartyt var såklart hennes två andra långnosar Lucas och Lisa. Fullt hus och godkända soffor - supermysigt med nattgäster helt spontant!
I rastgården/nerlagda lekplatsen här utanför tog kvartetten först plats och Tira förstod inte alls varför de andra tre skrotade runt i sandlådan som man inte får vara i?! Utanförskapet kan också ha att göra med att hon fick en utskällning av Lisa såfort hon sprang ikapp i jaktlekarna. Inte lätt ;)


Trion visste väl vem som var mattanten för dem ;) På bilden till höger syns nobla Lucas, Sofias första egna hund, också en galgomix ifrån spanien :)







Och här är gospuppan Lisa, jourhund hemma hos Sofia från föreningen NNL. Lisa söker alltså sitt egna hem där hon kan får vara knähund resten av sitt liv :)







Nej nu måste jag få något gjort härhemma, olja in det nya läderkopplet och samtidigt jaga recept till morgondagens knytisbuffé hemma hos ett par vänner till oss! Och handla..och äta..och och.
Jag pratade med Eva nyss och Alice har tydligen fått en glasbit eller liknande i tassen som ger förhinder för träff den här helgen, och det passar oss ändå ganska så bra. Ingen bil har vi fått tag i och vi har ju fortfarande erbjudandet om Åkers Kanal på söndag. Gillar att det är en dags vila mellan aktiviteterna, inte minst för lilltjejens skull :) Hoppas allt går bra med Alice iaf, att glasbiten snart är putsväck och att vi sen får träffas!
Tänk att helgen börjat falla på plats tillslut! Det verkade otroligt ett tag ;) Ha en trevlig midsommar, vi hoppas på sol för hela slanten!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, hennes öra är helt klockrent!

2009-06-18 @ 19:01:13
URL: http://fiaelise.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0