Titt framåt


Regndimmiga dagar som idag tittar man gärna efter ljuset lite framåt i tiden. Här är vad vi spanar på i juni månad:

-De två återstående föreställningarna. Igår hade vi en publik på över 200 personer - så kul! Final på fredag och finalfest på lördag!
-Hundöarna i Sthlm nu på söndag. NNL har adoptörsträff så räkna med många irländska långbeningar på bild ;) Med oss hem får vi vår vän Sofias Wille, eller Fjant som han oftast kallas. Tvåhundsinnehavare blir vi så t.o.m måndag! :D
-Midsommar hos goda vänner och solens återtågande? Hoppas!
-Åkers Kanal 21 juni? Micke hörde av sig och sa att skjutsen dit kommer gå då ;) Det ryktas också om unghundsträning? Ska kolla upp det! (Någon som vet?)
-Liseberg sista helgen i juni? BorzoiTetris i Alingsås har lovat att köra del två i simskolan med Tira under tiden ;)

Vi hade hoppats kunna premiärbesöka Järbobanan nu på lördag när de har en prova-på-dag, och kanske samtidigt kunnat träffa Alicebrallis där i hennes hemtrakter, men T kunde tyvärr inte byta bort sitt jobbpass :/ Nå, vi får nog ihop något snart så vi kan ses! :)
Dagens tillbakatitt får bli bilderna från Åkers Kanal sist vi var där, som nu kommit upp i inlägget nedan. Alla namn har snurrat runt i mitt huvud och nu kommit på pränt så rätta mig gärna om de hamnat snett :)
/Sanna

Kommentarer
Postat av: lamm

fin kille wille!

2009-06-11 @ 20:02:13
Postat av: Anki

är de prova-på-dagen på lördag?!! ÅH då vill jag dit! Vi ska ju till Sandviken endåså ihi synd att inte ni kunde komma, annars hade de vart så skoj o ses! :)

2009-06-12 @ 14:33:48
URL: http://cutecherry.zoomin.se
Postat av: Agge

Unghundsträning med (yngre Greyhounds & andra raser oavsett ålder) släphare, boxträning, kurva och rakor) blir det i samband med derbyveckan, närmare bestämt på måndag 29/6 med start 18.00. Program för hela veckan kommer snart upp på www.shsracing.se. Söndag 21/6 är det arbetsdag och vanlig träning. Dock ingen med släphare i organiserad form.

2009-06-13 @ 14:56:06
URL: http://shsracing.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0