22 april 09 - Häst, får och katt?

..har samtliga ingått i receptet för vår veckostart!

Det började i måndags när vi skulle strosa till husse på Granngården för att glutta runt. Precis vid ingången möts vi av..Zorro! Den stele! På parkeringsgrönbete!



Detta resulterar i att Tira bockar och skuttar och absolut inte vill ta ett steg till i ren fasa! Zorro - den hiskelige! Hon får inte in någon doft hur mycket hon än vädrar och nej, det hela är bara superläskigt, spelar ingen roll att matte lugnt slår sig ner och halvsover strax nedanför det läskiga, Tira lurar ingen! På halvt koppelavstånd lägger hon sig efter en stund ner med ryggen mot Zorro och då tar vi en paus för att gå in i affären och leta reda på skojhusse! I personalrummet får vi tag i ett päron och sen strosar vi ut för att åter möta the Z!
Fortfarande läskig, men när smaken för päron gått upp för lilltösen så närmar hon sig och tar chanser. Slutar med att hon tar päronbitar från benlindorna på Zorro och mellan Zorros framhovar.
Utan att släppa blicken från hans huvud såklart. Vad trodde ni. Zorro är ju helt opålitlig
Så stolt över stumpan, hon låter verkligen inte några rädslor sätta sig om hon har chans att undersöka dem <3


Som belöning fick Tira "Det överblivna påskofferlammet" med sig hem av husse! Present, hurra!
Den bräker som..en gräsand? när man trycker på den! ...och de 2 blev genast goda vänner som till synes leker på helt olika villkor
Plus minus noll till att besöka Granngården hälsar Tira!


På tisdagen stötte vi på en modig katt som delade hundmatskulor med Tira. Bilderna får tala för sig själva
   

Efter dessa närkontakter har vi inte pysslat med särskilt mycket, vi fortsätter att borsta tänder dagligen och visar folk vilka otroligt motionskrävande hundar greyhounds är hihi
 

Saluki-Frodes matte hörde av sig ikväll och ville att ynglingarna skulle få busa lite framåt helgen, vi får se om vi får ihop det. Hade varit kul!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0