Uppladdning för sängen

Man vet att det råder lugn hemma när hunden då och då låter som en val som andas vid ytan. Då är andetagen djupa ;)
Idag har lillskrottet och jag mest slappat och mysbrottats. Och det fortsätter nu ikväll, husse jobbar förmiddag imorrn trots den röda dagen. Längs vår promenadväg i förmiddags var det dock ett jippo i parken så där stannade vi och lyssnade till ostämda toner på cello och högstadieungdomars vårkänslor. Något klibbande från träden visade sig vara vår sittplats så vi gick hemåt efter en stund ;)

Imorrn eftermiddag ska vi åka ett kompisgäng till Söderköping och Smultronstället, en utflykt på 12 mil enkel resa för att - ÄTA GLASS! I stora lass! (Note to self: Ät ingen lunch.) Glassbaren Smultronstället är något i hästväg och helt klart värt resan dit, vart annars kan man köpa en glassrätt så stor att man inte orkar äta upp hela hur mycket man än vill :D Det är en upplevelse! Ja ni kommer få se på bilderna sen :) Toppen är också att hundar är välkomna! Intill finns en stor lummig bergsida som man kan vandra upp på och där det finns flera trevliga utkikspunkter, både naturliga och mer inramade. Utflykt deluxe!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Peppen är PÅ! Ska bli så himla roooligt! Synd vi inte hade en minibuss så alla fick plats i samma bil :D Så himla bra att du föreslog denna dagen, puss till dig för det! <3

2009-05-21 @ 09:47:34
Postat av: Jennie

Det var jag som skrev innan ;)

2009-05-21 @ 09:47:49
URL: http://yenzan.blogg.se/
Postat av: Lotta Tallgren

Hjäälp, nu måste jag ju planera en resa till Smultronstället! Äääälskar glass! :)

...räknar hur många mil det är från Sollentuna till Söderköping...

Vad åt ni?

2009-05-21 @ 18:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0