GBG-roadtrip a la 12h

Kl 8-20, 35 mil enkelresa och vilken DAG! Infallet fick vi igårkväll när Torbjörn ropade in ett kameraobjektiv i månadslönsklass på Tradera och tvekade inför postens hantering..
Vi åker såklart och hämtar det! Idag! På direkten!
Imorse for vi så iväg med en förväntansfull halvsovande pirat i bagaget. Vilken tur hon hade att vi fick till en speed-dejt med vår favoritborzoi, Tetris, som numera är göteborgare tillsammans med matte Linnea! :) Med på dejten var också upprörda lilla podencofröken Hilda med sina mattar och allt dokumenterades av minst 3 systemkameror hihi.
Bilderna nedan är tagna av Torbjörn med hans nya under till optik...de är alltså tagna på minst 10 meters håll och är ändå så utsökt skarpa...Ni må tro det strålar om honom här hemma :) Det här objektivet är det han bl.a. kommer använda på kappbanan framöver för att fota, han har gjort omfattande undersökningar och det ska tydligen vara som gjort för jobbet. Blir spännande att se! Han vill visst hinna öva så mycket som möjligt nu det lilla som är kvar av säsongen, så hoppas vi får ihop några till besök på banan! :)

Magi!
På hemvägen gjorde vi massa plötsliga stopp i städer, småbutiker och loppisar längs vägen, köpte drive-thru-mat för första gången ihop, kastade pommes på glad Tira i bagaget och skrattade så magknip uppstod. Och under hela dagen har jag inte lagt ett endaste finger vid skolarbetet! Ibland behöver man liksom bara ladda. Idag har varit en underbar dag <3

...Dessutom finns en hemlis som ligger och bubblar..

Kommentarer
Postat av: Torbjörn Skogsberg

Tack för en riktigt bra dag baby :)

Det var skönt att ha så kul så länge. Jag är PEPP på banan

2009-10-14 @ 16:54:25
Postat av: Nea

Tack för ett trevligt besök, fina du. However brief, it was beautiful! Och behöver ni någon gång sovplats i Göteborg så är ni alltid välkomna till mig och Tetris, alla tre. KRAM. <3

2009-10-14 @ 19:34:52
URL: http://klshnkv.blogspot.com/
Postat av: Katta

ååå, vilken härligt spontan resa ni har gjort! Kram till er från en som är glad att vintern snart är här. (så man slipper bila runt till en massa banor jämt och ständigt ;-))

2009-10-17 @ 23:12:41
URL: http://qeteshkennel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0