Huvudbry

..och tillhörande knip i magen. Idag fick vi tillbaka första kursens tenta och med små marginaler och ett tolkningsfel på en mångpoängsfråga så ville det sig inte hela min väg :( Skit! Får skriva omhemtenta...dagen efter salstentan i forskningsmetodik och statistik..i precis samma veva som vi flyttar. Allt första veckan i november, om två veckor.. Hade redan magknip över att den kommande tentan ligger på dagen då vi ska vara ute ur lägenheten och lämna nycklarna (man kan ju ana att det kommer vara mycket att göra dagarna innan), och så nu detta ovanpå. Tungt!
Har också huvudbry över lilla fröken pandapirat som då och då markerar lite lätt på ena bakbenet sedan lek med Lakrits i tisdags :( Trodde det var borta då det inte synts till sedan igår, men så sågs små tendenser till det nyss efter hon sovit. Blä. Det anas bara ibland när hon går och inte alls i trav, hon knycker lite kort i steget. Ingen markering om man klämmer eller drar. Vad gör man, och vad kan det vara? Hon beter sig lite underligt sedan någon dag tillbaka tycker jag också. Lite radiostyrd och i sin egen värld, misstrogen och blängande. Kan det vara den tiden efter löpet? Eller reagerar hon kanske på att inget är sig likt här hemma nu när man börjat packa och flyttlådor står lite här och var? Eller har hon ont...?
Åh vad knöligt det kan vara när man inte har någon utgångspunkt och när många saker som kan påverka sammanfaller! Borde göra en vetenskaplig studie på det hela där jag falsifierar några av hypoteserna ;)

Har som ett ljus i tunneln slängt ut en förfrågan till Micke om han ska upp till Åkers på lördag, både jag och Torbjörn är sugna på att kika/fota tävling :) Tira får vara hos hundvakt isf. och bara vila sig, man vill inte chansa. Hoppas det blir av! Ryktas om att Tiras HELbror Wushu ska vara på plats och honom vill man ju inte missa! Första helsyskonet som vi isåfall träffar :D

Vi ses kanske då
...och annars efter stormen ;) Hu.

Kommentarer
Postat av: Eva

Låt henne ta det lugnt.. Har man fått sig en liten smäll av ngt slag så kan det ju ta ett tag innan det är helt bra.. Men vi hoppas att hon snart är pigg igen... =) Synd att ni inte kunde komma i helgen vad jag såg iallafall.. Men vi ses snart hoppas jag.. Kanske på Stora Sthlm?? Kram

2009-10-26 @ 11:43:55
URL: http://ettgaletliv.blogspot.com
Postat av: Duncan

My advice to you, is try not to have her running in the woods with other dogs, if you must have them running together then try to have it in a controled enviroment, like an enclosed football field or something like that.

It is so easy for them to pick up knocks in the woods and you cant see everything, but i agree with Eva for the time being let her rest, but if it keeps up go to a vet.

2009-10-27 @ 11:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0