Bakåtblick och framåttitt

Tillbakablickande inlägg blir minsann aldrig så finlirande som man vill ha dem, blö. Vi hade ju besök av Therese &co onsdag-torsdag och ni får allt ta och läsa mellan raderna (läs bilderna) om hur vi hade det!


Några stödpunkter:
*Cash (Milo) blev Pååpys stora favorit och kanske livs kärlek? Två gamla själar i samklang <3
*Pååpy hävdar att hon förlorat smaken för katter helt därav hennes kattsäkra beteende som fastnat på bild. Dimma kunde inte vara missnöjdare bakom sin munkorg.
*Sofforna våra antar gärna formen av en gigantisk Bia-bädd om nattgäster vill ha hundsällskap under bekväma former. Ryktet gör gällande att Cash misstog sofforna för säng och vågade sig upp han också!


Inskolningen för Cash går framåt med fina kliv! Han är så duktig! Vi ska strax träffa Stina och Jocke för att ta en härlig skogspromenad uppe vid Maxelmossen och i fredags var Tira och Cash hela dagen hos dem utan oss vilket hade gått jättebra! Cash hade hittat sin plats inne hos dem och kunnat slappna av och han hade varit stencool invid hästarna när de varit uppe vid stallet :) :)
På tisdagkväll, om inte innan, så ska vovvarna vara hos Stina och Jocke igen, då Torbjörn och jag åker och kikar på en av våra favoritkomiker, Dylan Moran, i Sthlm. Kanske blir det övernattning för de fyrbenta? Det verkar som att takten vi lagt nu passar Cash iaf, han har inga inga bakslag utan bara framsteg! Vi har varit på två andra ställen nu i helgen, dels hos Josef och Jennie i Örebro i fredagskväll och igårkväll var vi hemma hos Torbjörns mamma. Cash hittade båda gångerna lugn och ro och "sitt" liggställe efter en kvart ungefär och efter det var det inga problem och bara slumrande :)
Imorgon går jag på min praktik i två veckor, vilket innebär att jag kommer vara borta lite mer än vanligt. Torbjörn sköter skutan och Stina och Jocke ställer upp om det krisar. Ska sätta samtliga på att rykta den vita springaren med den fantastiska Furminatorn som kom på posten i fredags. Såhär såg det nämligen ut efter 5 minuters kardande igår, kanske Cash kommer landa på halva sin storlek? ;)

Vårt egna lilla busfrö har matstrejkat vissa måltider i några dagar nu, och hon är sömnig och plöstligt nerdimpande tätt intill. Hmm ;) Vi håller utkik.
Nu är skogssällskapet här, vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0