Cashen som försvann

Ja, för nu vill jag nog påstå att han faktiskt flyttat till sin alldeles egna familj, vår lillstore Cashpojke :) I sin alldeles egna familj har han varit och sovit nu i snart en veckas tid, hos sin egna familj ligger han numera uppnåer i soffan och drömmer, med sin egna familj får han vara med i stallet varje dag där han är så duktig och går in och lägger sig i en mjuk box och väntar på att sysslorna ska bli färdiga, hos sin alldeles egna familj hör han hemma! Och vi som misstänkte att han skulle tycka att det var svårt att vara ensamhund, vi är helt motbevisade, han är tryggare där, än här :D I söndags hade Stina och Jocke med sig Cash ner till Stinas föräldrar i Linköping och det hade gått jättebra, föräldrarnas säng hade invigts precis som det ska ;) Fina Cash, vilken tur han har haft som fått så bra människor att kalla sina egna, och vilken tur vi har, som får ha honom så nära oss här i vår stad. Igår kväll sågs vi för en skön promenad runt ån, och imorgon är de hundvakt åt Tira några timmar, och det är ju precis så det är menat att vara.
Bifogar lite bilder från förra tisdagen, då vi åkte ut till Långgrundet vid Lunger tillsammans med Micke och hans 3 greyhounds. Favoritbilden först och störst. Att han vågar. Gör så det riktigt brusar i bröstet.



(Ps. Ni ser det nog också. Tira har börjat gilla att vara hare, något vi faktiskt uppmuntrar med tanke på den fascinatione för lekkamraternas öron som dyker upp om hon jagar ;) )

Kommentarer
Postat av: Torkel Spinnare

Hennes har-teknik på näst sista bilden är tveksam.

-Torkel.

2010-04-28 @ 19:17:20
Postat av: Jeanette Frid

Hej!

Vad skönt att Cash verkar ha fått ett nytt bra hem.

Har följt er på bloggen för att få reda på hur det går för honom. Ni har verkligen gjort en strålande insats:))) Hoppas det går bra för honom i framtiden!

Ha det så bra/ Jeanette med Sammi (She´ll be gone) o Caisa

2010-04-29 @ 10:34:59
Postat av: Agge

Instämmer med båda föregående inlägg!

Tekniken må vara tveksam i 3:e bilden, men minen är obetalbar!

2010-04-29 @ 19:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0