Utställning Åkersberga!

Rapport redan nu! Kors i taket ellerhur?! (Dels måste jag öva upp rapporthastigheten när VHS hemsida sen ska kunna servera alla vetgiriga, och så..tja..det här inlägget får bara med några av mina bilder och inte sambons, annars brukar man snällt få vänta på att "soporna ska sorteras och slängas ut" innan man kan få med några guldkorn här ;))
Dagen har varit supertrevlig på alla sätt och vis, vi slöade iväg imorse bara för att speja och spana då vi ju lyckats att inte anmäla Tira..Tänk vad vi ångrade oss minsann, det får vi bara inte göra om! Utställningen var/är ett jättebra arrangemang av stockholmsklubben och som vi ju gärna stöttat, då tex med något så enkelt som en anmälan av hund! *d'oh* Efter idag blir det iaf säkert fler utställningar, det kändes väldigt lyckat!
Qetesh-Katta var på plats och såg till att mina tävlingsnerver iaf fick rastas, jag fick minsann ställa finaste Chili åt henne då hon var inne med sin Izzy samtidigt i ringen! Izzy blev Bästa Tik, jiiho, och Chili blev oplacerad bland de sju, hmmpf, petita damer var visst inte dagens melodi ;) Hade jättekul med din lilla pärla, tack Katta!


Katta med familjens egenuppfödde Ulvasteg! KontaktEN!


5 pluspoäng till Helene som idag hade en ysterglad kalv i kopplet och klarade det galant!


Hitta "björkfröet" hihi..


Hehrrmm, jag tar nog vid närmare eftertanke på mig allt ansvar för min och Chilis utspark. En sån handler man är ;)

Nu ligger Tira och tvärsover i en uppbäddad-bäddad-säng-rulle, och helgen bara får inte bjuda på mer haha. Igår laddade vi upp såhär..


...så det är nog inte så konstigt att vi alla 3 har såsat ihop härhemma. Endast katten är vaken ;)

Tack för idag alla!

Kommentarer
Postat av: Elin & Ville Whippp

Ååååh. Gissa om det gjorde ont i hjärtat att sitta (ligga) hemma idag och veta att alla fina hundar var i Åkersberga idag? Och att ni var där! Fy fanken.. Jag och Ville har tröstmyst i sängen och sett film hela dagen, cyklat lite och försökt tänkt att det var en heeelt vanlig dag. Vi ska nog anmäla oss till Dalarnas kennelklubbs stora utställning i Avesta i juni.. Då får ni tuta dit! Vov!

2010-05-16 @ 22:57:22
URL: http://lillstrumpleo.bilddagboken.se
Postat av: Katta

Men åååh gulliga Sanna. Tack för att du ställde upp så plötsligt och spontant!! Jag är jätteglad att det gick så bra, för Du och Chili var jätteduktiga. Haka inte upp dej på resultatet, det viktiga är att ni gjorde ett bra team-work, sen tycker alla domare olika.

Kram och tack!!! :o)

2010-05-17 @ 23:44:02
URL: http://qeteshkennel.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0